Καρναβάλι 2017: Βρες ξενοδοχεία στο παρά πέντε!

Από Βασιλική Θεοδωρίδου,

Η Τσικνοπέμπτη μαζί με την όρεξη μάς ανοίγει τη διάθεση και την έντονη ανυπομονησία για το καρναβάλι του 2017 που έχει ήδη ξεκινήσει. Το καρναβάλι σε εμπνέει να βγάλεις το σκανδαλιάρικο, μικρό διαβολάκο που κρύβεις μέσα σου και να διασκεδάσεις με την ψυχή σου! Ο αυθορμητισμός είναι σημαντικό κομμάτι του καρναβαλικού πνεύματος, και σε αυτά τα πλαίσια σχεδόν ποτέ δεν μπαίνεις στη διαδικασία να οργανώσεις την εξόρμηση και τη διαμονή σου. Δεν χρειάζεται να ανησυχήσεις ούτε την τελευταία στιγμή για τη διαμονή σου, καθώς σε αυτό το άρθρο θα βρεις ξενοδοχεία για last minute κράτησεις στις πόλεις με τις δημοφιλέστερες εκδηλώσεις.

Αν ακόμα δεν είσαι σίγουρος ποιο μέρος να επισκεφτείς, ρίξε μια ματιά στο προγραμμα του καρναβαλιού για το 2017 και αποφάσισε συμφωνα με τις εκδηλώσεις που σε ενδιαφέρουν περισσότερο.


Πατρινό Καρναβάλι

Το Πατρινό Καρναβάλι αποτελεί σταθερή αξία και για πολλούς το γεγονός της χρονιάς. Μπες στο ρυθμό της μεγάλης αυτής γιορτής, τραγούδησε μαζί με ντόπιους και επισκέπτες τον ύμνο «Πατρινό Καρναβάλι για πάντα» για μια γερή δόση ενέργειας, ξενοιασιάς και τρέλας!

Βρες δίκλινο δωμάτιο από 38 ευρώ για το τριήμερο της μεγάλης παρέλασης. Για περισσότερες προσφορές κάνε κλικ εδώ.


Ξανθιώτικο Καρναβάλι

Το Καρναβάλι της Ξάνθης γιορτάζει τα 50 χρόνια του και σε προσκαλεί σε μια μεγάλη γιορτή για το μισό αιώνα παρουσίας και ταραχής! Οι βορειοελλαδίτες ξέρουν από διασκέδαση, για να το διαπιστώσεις και μόνος σου δεν έχεις παρά να πάρεις μέρος στο ξεφάντωμα της Ξάνθης.

Τα δίκλινα δωμάτια ξεκινούν από 35 ευρώ. Βρες περισσότερες προσφορές και ξενοδοχεία με ένα κλικ εδώ.

Τα ξενοδοχεία στη γραφική Ξάνθη που θα σε κάνουν να ερωτευτείς


Τυρναβίτικο Καρναβάλι

Για δόσεις άπειρου γέλιου και σάτιρας μια είναι η επιλογή, το καρναβάλι στον Τύρναβο! Με μότο «ζήσε με χαμόγελο» δε θα μπορούσες να έχεις χαμηλές προσδοκίες.

Εξασφάλισε δωμάτιο από 40 ευρώ το δίκλινο. Για περισσότερες επιλογές σε ξενοδοχεία και υπηρεσίες κάνε την έρευνα σου εδώ.


Εδεσσαϊκό καρναβάλι

Το Εδεσσαϊκό καρναβάλι είναι μια ιδιαίτερη εμπειρία με τοπικό χαρακτήρα που σίγουρα θα αποτελέσει μια εμπειρία που θα χαραχθεί στη μνήμη σου.

Οι τιμές στους ξενώνες και στα ξενοδοχεία στο κέντρο της Έδεσσας κυμαίνονται στα 40 ευρώ, ενώ αν προτιμήσεις να μείνεις λίγο πιο έξω από την Έδεσσα μπορείς να βρεις ξενώνα από 35 ευρώ.

καρναβαλι 2016  ξενοδοχεια


Ζακυνθινό Καρναβάλι

Το Ζακυνθινό Καρναβάλι έχει μακρά και πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία. Επηρεασμένο από το καρναβάλι της Βενετίας και τον Βενετό διοικητή του νησιού που αποφάσισε να γιορτάσει το καρναβάλι στο παλάτι του. Η ιστορία του θυμίζει παραμύθι, διάβασε το από έναν ντόπιο στο άρθρο «Ζακυνθινό καρναβάλι… τότε και τώρα«.

Εξασφάλισε τη διαμονή σου από 20 ευρώ το δίκλινο και μπες στο ρυθμό του!

Ζάκυνθος από 20€

καρναβαλι 2016  ξενοδοχεια


Καρναβάλι Ρέντη

Το καρναβάλι που καταφέρνει κάθε χρόνο να ταράζει τα νερά της ήδη «ζωηρής» πρωτεύουσας. Αν μένεις στην Αθήνα ξέρεις που θα πας για να «καρναβαλιστείς», αν όχι τότε…

Η διαμονή σου στην περιοχή του Ρέντη μπορεί να σου κοστίσει μόλις 21 ευρώ, βρες περισσότερες προσφορές εδώ!


Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι

Το Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι με περισσότερο από έναν αιώνα γνώση στο ξεφάντωμα σε προσκαλεί να επισκεφτείς την Κρήτη στα μέσα του Μαρτίου. Σιγουρα αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες εκδηλώσεις της Ελλάδας κατά τη διάρκεια του καρναβαλιού.

Τι θα έλεγες να το ζήσεις με διαμονή από μόλις 27 ευρώ το δίκλινο; Κλείσε σήμερα δωμάτιο στην απόλυτη διασκέδαση εδώ!


Καρναβάλι Μοσχάτο

Στο Δήμο Μοσχάτου ξέρουν τί θα πει καρναβάλι. Μπες στους ρυθμούς του και διασκέδασε μέχρι τελικής πτώσης Εσύ θα μείνεις έξω από τη γιορτή; Οι εκδηλώσεις ξεκινούν την Τσικνοπέμπτη και τελειώνουν την Καθαρά Δευτέρα.

Φέτος διασκέδασε στους ρυθμούς του Λεκανοπεδίου με διαμονή από 21ευρώ!


Διάβασε ακόμα: