Μίνιμαλ πολυτέλεια στα top 3 ξενοδοχεία της Μυκόνου

Από Βασιλική Θεοδωρίδου,

Μεσ’ της Μυκόνου τα στενά… ο καθένας βρίσκει ότι θέλει να βρει! Εξαρτάται την ώρα, τη διάθεση και φυσικά το επίπεδο αλκόολ στο αίμα.

Η Μύκονος, το κοσμοπολίτικο νησί των ανέμων, αποτελεί σταθερή επιλογή Ελλήνων και ξένων τουριστών. Συστήνεται για έντονες συγκινήσεις και ατελείωτη διασκέδαση. Όπου σταθείς ανακαλύπτεις ότι υπάρχει ένα διαφορετικό πάρτυ. Η ένταση δε σταματά παραμόνο προς το τέλος του Σεπτέμβρη.

Σου παρουσιάζουμε τα τρία κορυφαία ξενοδοχεία που έχουν βραβευθεί από την trivago για να απογειώσεις την εμπειρία των διακοπών σου στον νησί των ανέμων.

Είσαι έτοιμος για τη Μύκονο του 2017; Κλείσε δωμάτιο από 36 ευρώ!

Πώς θα φτάσετε στη Μύκονο

Το να βρεθείς στην Μύκονο είναι αρκετά εύκολο. Το νησί έχει σύνδεση με τα πλοία που φεύγουν από τα δύο λιμάνια της Αθήνας, τη Ραφήνα και τον Πειραιά. Από τη Ραφήνα η απόσταση είναι μικρότερη, ενώ και από τα δύο λιμάνια υπάρχει η εναλλακτική του συμβατικού ή του γρήγορου πλοίου. Οι τιμές για τα ακτοπλοϊκά ξεκινούν από 27 ευρώ για τους ενήλικες και είναι τα μισά χρήματα για παιδιά ως 10 ετών, ενώ για τη μεταφορά του δικού σας οχήματος, οι τιμές ξεκινούν από 60 και φτάνουν τα 84 ευρώ. Η διάρκεια του ταξιδιού είναι μεταξύ 2,5 ως και 6 ωρών περίπου. Αυτό, φυσικά εξαρτάται από τον τύπο του πλοίου, όπως και από το ποιό λιμάνι θα επιλέξετε.

Επίσης μπορείτε να φτάσετε αεροπορικώς από Αθήνα, Θεσσαλονίκη και πολλές πόλεις του εξωτερικού. Η διάρκεια πτήσης είναι μόλις 35 λεπτά και το συνολικό κόστος εξαρτάται από το πόσο νωρίς έχετε προαγοράσει τα αεροπορικά σας εισιτήρια. Αξίζει να γνωρίζετε ότι το αεροδρόμιο της Μυκόνου δέχεται πάνω από δέκα πτήσεις ημερησίως κατά τους καλοκαιρινούς μήνες από εσωτερικό και εξωτερικό και εξυπηρετεί και πτήσεις τσάρτερ.

 


Σχετικά με τα βραβεία της trivago:

Η επιλογή των βραβευμένων βασίστηκε στον δείκτη trivago Rating Index – tRI, έναν ολοκληρωμένο και αξιόπιστο δείκτη της αξιολόγησης ενός ξενοδοχείου λαμβάνοντας υπόψη ανά ξενοδοχείο να είναι διαθέσιμες τουλάχιστον είκοσι (20) κριτικές online.


Τα καλύτερα ξενοδοχεία της Ελλάδας ανά κατηγορία:

5 αστέρια | 4 αστέρια | 3 αστέρια | Δωμάτιο | Πρωινό |Σχέση ποιότητας-τιμής| Εξυπηρέτηση | Εναλλακτικό Κατάλυμα